MENU
Ilja Galama
Marketing & Strategy director
Linda Meeuwissen
Creative Director

Ons team
We werken samen met een gedreven team professionals, die de trends op mediagebied en in de mode, beauty en lifestylebranche op de voet volgen. Elke dag zitten wij boordevol ideeën zitten waar we iets mee willen doen.
We zien het dan ook als een uitdaging om in korte tijd een innovatieve communicatie, pr of marketingstrategie te bedenken om zo business targets van onze klant te versnellen en deze om te zetten naar inspirerende en succesvolle events, pr, campagnes, fotoshoots, magazines, branded content en meer.

Over Brands & Stories
Na 14 jaar in de mode en mediawereld gewerkt te hebben als Marketing & PR

Manager en als Art Director vonden wij het tijd om onze horizon te verbreden. Op 1 januari 2016 hebben we onze stoute schoenen aangetrokken, onze banen opgezegd en zijn we Creative Agency Brands & Stories begonnen. 

Ervaring
Door onze jarenlange ervaring in de mode, beauty en lifestylebranche en in de mediawereld hebben we veel kennis van nieuwe marketing, pr en communicatiemiddelen en -vormen en is content & creatie ons niet vreemd. We weten hoe we de consument in beweging kunnen brengen, wat wel en niet werkt en wat we moeten doen om de aandacht van een journalist of consument te wekken. We kennen de diverse mediatypes goed en hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.